Echte ervaringen, echte verhalen

Wij hebben voortdurend contact met onze klanten. Uit deze gesprekken halen wij onze energie om samen hard te werken aan een mooi en innovatief product.

Wat betekend de Stomydo stomadouche voor mij?
Sinds 2011 heb ik een colostoma nadat er darmkanker werd geconstateerd. Ik ben nu al ruim twee jaar bezig met irrigatie wat zeer goed bevalt. Ondanks deze situatie ben ik zeer blij met de Stomydo stomadouche. De darm is toch altijd actief en produceert ook vocht, daarom gebruik ik ook afdek plakken met een gaasje er in. Na een dag raken ook deze verzadigd. Daarom is het erg prettig om voor het naar bed gaan alles even na te spoelen met de Stomydo stomadouche. Vervolgens kan ik rustig met een nieuwe afdekplak de hele nacht doorkomen. De huid ziet er altijd perfect uit zonder hulpmiddelen, zalfjes of poeders. Ook de gaasjes gebruik ik heel weinig. Maar zoals dit voor iedereen geld: een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is het super handig om even gebruik te kunnen maken van de stomadouche. Ik zou hem niet meer willen missen en je kunt hem overal gebruiken. Zelfs op vakantie want dan gaat hij ook mee!

Theo Simons

Wat betekend de Stomydo stomadouche voor mij?
Ik vind de stomadouche oprecht een uitkomst! Ik voel me heerlijk fris na het gebruik ervan. Bij lekkage is het fantastisch. Geen geklieder meer en na gebruik van de stomadouche plakt de huidplak ook veel beter. Ik zou niet meer zonder kunnen! Door de stomadouche is mijn leven prettiger geworden en dat mag iedereen weten!

Berthie Huijnen

Wat betekend de Stomydo stomadouche voor mij?
“Buiten het feit dat ik de Stomydo stomadouche vanaf het eerste uur heb mee mogen ontwikkelen, is het vooral een prachtige uitvinding die is bedacht voor en mede door stomadragers. Ikzelf gebruik de stomadouche telkens als ik mijn huidplak vervang. Dus bijna iedere dag. De zachte straal van de douche maakt de huid rondom de stoma perfect schoon en spoelt eventuele lijmresten meteen mee weg. Bovendien heeft de straal een masserende werking op de huid en stimuleert tevens de doorbloeding.

Ik heb mijn stoma inmiddels twee en een half jaar en heb pas 1x een lekkage gehad. Ook blijft mijn huidplak véél beter zitten als ik de stomadouche heb gebruikt. En je kunt hem in principe overal mee naar toenemen. Zo heb ik de douche afgelopen zomer mee op vakantie genomen. Even het kraanzeefje vervangen en klaar is kees. Vanuit mijn optiek dan ook niets dan lof voor de Stomydo Stomadouche. Ik wil niet meer zonder.”

Roel Killaars

Om onze producten door te ontwikkelen, hebben wij in 2015 een onderzoek uitgezet onder al onze gebruikers. Op deze pagina vindt je de resultaten van dit onderzoek en hun reacties.

Scroll to top